Agencja Essence Music udzieliła nam możliwość
przeprowadzenia konkursu w którym do wygarnia będą bilety wstępu na imprezę
Summer City która odbędzie się 14 Sierpnia na Poznańskiej Malcie.
Na której wystąpi, należący do piątki najpopularniejszych DJów na świecie - Ferry Corsten!
Na Summer City oprócz Corstena zagra również duet
Agnelli & Nelson oraz Ronald van Gelderen, Angelo
Mike. Michael C, Thorn, Peter Pain, John Hetmond, Vision 84 oraz Conrad Paja.
Jest to niezwykła szansa na otrzymanie biletu gdyż do imprezy pozostało już nie wiele dni.
Oczywiście osoba która wygra ten bilet wejdzie bez problemu na teren imprezy!
By otrzymać ta nagrodę należy napisach " Dlaczego właśnie Ty masz otrzymać ten bilet " odpowiedzi prosimy przesyłać pod adres mailowy info@amnesia.com.pl i czekaj na potwierdzenie otrzymania maila!
Uwaga jeśli nie otrzymasz potwierdzenia wyślij nam mail na amnesiaa@o2.pl na pewno na któryś z tych maili odpowiemy!
Najlepsze 3 maile otrzymają bilety wstępu na imprezę
Summer City oraz treść maile zostanie opublikowany na Wortalu Muzyki Klubowej AmnesiaMaile proszę wysyłać do Niedzieli 6 Sierpnia!
Zapraszamy do wysyłania maili!
Nie przegap tej szansy ty możesz tam się znaleźć
Pozdrawiamy załoga Amensia.com.pl
spróbuje swoich sil .. do poznania chcialbym zawitac szczegolnie przyciaga mnie Ferry tym bardziej ze zapraszał mnie kolega.. i nocleg miałbym załatwiony .... moze sie uda.. a i zycze powodzenia pozostałym uczestnikom ..
Ostatnio zmieniony przez Rogal 2006-07-25, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie świetna rzecz takie wlotki od Amnesii - zawsze to naplus wpływa !!! Bardzo ładnie!!! I tu sprawdza się stare hasło :"Amnesia - z myślą o forumowiczach" !!!
Ech...też już chciałam wysyłać, ale niestety tak jak u Madzi siła wyższa nie pozwala mi jechać a tak bardzo chceeeeeeee buuuuuuuu ja tego chyba nie przeboloje