prosze was kawalki róbcie nie sety bo sety zanudzaja ten temat :/ "wasze produkcje" a nie "wasze sety" :P jestem ciekaw waszych inwencji w produkowaniu
Shy-bee, jak starczy mi czasu aby wykończyć mój wałek to dziś wrzuce
nie przejmuj sieniczym, po prostu wrzucaj, po to jest to forum a co do setow to zgadzam sie z Shy, chociaz sam tu raz po raz cos tez wrzucam, ale sety w tej chwili wydaje mi sie moze robic kazdy (wystarczy komp w domu tak naprawde)
Zgodzę się z Baxem już jest tyle programików że każdy po kilku godzinach obcykania programu moźe nagrać seta a to nie w tym rzecz,Wasze produkcje wrzucajcie w końcu czas na Polskę żeby się pokazała w Świecie, a efekty już widać:
Krzysztof Chochlow
Nitrous Oxide
Sound Players
Shy Bee
Paul Miller
Cez are kane - też już robi
Grono polski producentów których muza jest wydawana powiększa się,czy to dziwne??Nie po prostu nie siedzą i secików nie nagrywają tylko muzę robią
Kazdy set dla mnie jest bardzo podobny jezeli chodzi o repertuar wiec nie sciagam ich skoro wiem jakie to kawalki:) a jezeli jest mi cos nienznae sciagam i opisuje proste:) wiec prosze was wiecej wlasnych produkcji:)
Szczerze - co do przejść marnie to widzę ze względów takich że
1 - nie są płynne i czasem słychać konie ( w sumie zawsze)
2 - Co do muzy to kolejność bym pozmieniał bo nie zgrywają się pod różnymi względami(a jeśli się zgrywają to trzeba umieć to zmixować)
3 - po co bawisz się głośnością jak muza leci na żywo
4 - Jeśli nagrywałeś to na sprzęcie to zacznij się na nim uczyć a jeśli na programie na PC to sorki ale zjebać coś takiego,praktycznie nie ma możliwości.
Posłuchaj nie których setów za nim wrzucisz znowu coś takiego.Wybacz ale sam chciałeś oceny!!!!!!!!!
Alan Furious, jest napisane, że na sprzęcie....
Dopiero się uczę, Ty pewnie tego nie wiesz - sety wrzucam aby uzyskać fachowe opinie.
Głównie proszę o ocenę ostatnich 2 przejść bo wdaje mi się że są Ok - ale mogę się mylić.
Vigo: postaraj sie stary slyszec na przyklad stope z jednego kawalka i dopasuj ja do brzmienia stopy drugiego kawalka, pomoz sobie wystukujac rytm reka o stol. Brakuje Ci wyczucia beatu jak narazie,
[ Dodano: 2008-03-31, 20:37 ]
Lub w rachube wchodzi:::
2x JB Systems T3 819 zl
Lub
2x Jaytec DJT-40 849 zl
Lub
2x Reloop RP-4000 M3D 899 zl brutto
+
Np.
2x Ortofon OM Elektro 149 zł
+
Mikser RMX 30 Black Fire 719 zl
+
Słuchawki JB Systems HP 2000 Pro 99 zł
jak Ci nie zalezy na trzech kanalach to ja bym wzial numarka DXM06 - mialem, sprawdzilem i twierdze ze za swoja cene nie znajdziesz lepszego miksera z efektami na pokladzie. Wyglada - hmmmmm rzecz gustu ale nie o wyglad Ci chyba chodzi tylko o sprawny fajny sprzecik co? sluchawki rzecz gustu i sluchu - dla kazdego cos innego (musisz wyprobowac rozne zeby znalezc te najlepsze dla Ciebie). gramofony Reloop do domu w niczym nie ustepuja Technicsom - jezeli chodzi o granie w klubie to maja tendencje do sprzegania, ale jezeli chcesz bawic sie narazie w domu to lepiej kupic dwa reloop w cenie jednego technicsa nie?? wkladki - na ile Cie stac taka kup - pytanie jeszcze za co bedziesz kupiwac winyle - tego sie tak latwo skopiowac nie da... ale przyjemnosc grania zdecydowanie lepsza niz na CD - nigdy sie nie bedziesz nudzil z winylem po prostu...