generalnie impreza udana! Przyszło sporo ludzi i dziekuję wszystkim których poznałem i z którymi sie bawiłem. Zagrałem półtora godzinnego seta i jak to jeden z nowych "fanów" powiedział "Stary! Dawno nikt tak nie zatrząsł Kazami!" no nie ukrywam że takie wypowiedzi działają na mnie dopingująco! pozdrawiam Kazamatowiczów
Noo Baxti hehe troche po czasie ale gratuluje skoro tak wymiotles to teraz szkoda ze ta impra nie wypalila dzialkowa ale spooooxik przelozymy A corvin jak tam pogral??
Noo Baxti hehe troche po czasie ale gratuluje skoro tak wymiotles to teraz szkoda ze ta impra nie wypalila dzialkowa ale spooooxik przelozymy A corvin jak tam pogral??
no Corvin wymiatał stary, bardzo mi się podobało ,momentami wklejał nuty z pogranicza elctro house - techno, technicznie wiadomo - bez zarzutów, w ogóle Corvin na maxa spoko gośc, jak zresztą oni wszyscy (ci znani), nie maja problemów - przynajmniej tak się zachowują, zawsze uprzejmi i do pogadania, podoba mi się to że utrzymuję z nim teraz kontakt i mam nadzieję na jakąs dalszą i bliższą współpracę, bo sam Corvin powiedział że bardzo podobał mu się moj set, zarówno pod względem technicznym jak i kawałkowym, jak to powiedział: "nice pumpin' set mate"
No to teraz zaluje ze nie bylem na imprezie o imprezach Corvina tylko czytalem w czasach kiedy na jego imprezy wjazd byl ttlko od 21 lat. Zawsze krecil mnie jego styl bo zupelnie cos innego ale bardzo pozytywnego No to mam nadzieje ze o nastepnej impreie przeczytam w miare wczesnie hehe i mozliwe ze zawitam;-)
pzdr
No to teraz zaluje ze nie bylem na imprezie o imprezach Corvina tylko czytalem w czasach kiedy na jego imprezy wjazd byl ttlko od 21 lat. Zawsze krecil mnie jego styl bo zupelnie cos innego ale bardzo pozytywnego No to mam nadzieje ze o nastepnej impreie przeczytam w miare wczesnie hehe i mozliwe ze zawitam;-)
pzdr
ty lepiej zrób impreze na działce to sobie pogramy
Oj zrobilbym ale teraz nie mam czasu Ale jest w planach!!!!! Bo tego nie da sie tak po prostu olac najwyzej na wrzesien:P heheh a co tam:P nawet w grudniu
Oj zrobilbym ale teraz nie mam czasu Ale jest w planach!!!!! Bo tego nie da sie tak po prostu olac najwyzej na wrzesien:P heheh a co tam:P nawet w grudniu