Już 13 Października w Klubie Cosmos w Krzyscku k/Leszna odbędzie się kolejna edycja imprezy Laser Party. Gościem specjalny wieczoru bedzie DJ Hazelktóry tym razem zagra aż 2h seta z okazji obrony pracy magisterskiej. Oprócz doskonalych muzycznych brzmień pojawią sie najlepsze tancerki ze Śląska, które ostatnio przyciągnęły uwagę nie tylko męskiej części klubowiczów. Do waszej dyspozycji nasz cosmiczny salon gier!!!
D.N.A. RaFaeL oraz S-bastian zapraszają.
Wstęp do 21:00 5 pln
Start 20.00 W sobotę wszyscy, którzy byli na laser party wchodzą za 5 pln! Do zobaczenia!
heheh, klub, w ktorym jestem co tydzien Rezydenci przynajmniej potrafia dogodzic trance w czystej postaci a co do hazela, to coz.. zazwyczaj idzie siepograc w bilarda i pilkarzyki
Ostatnio zmieniony przez Onex 2006-10-11, 01:38, w całości zmieniany 1 raz
Jak przyjada fani hazela, to znow na parkiecie zobaczymy latajace literki jeden gosc na koszulce ma litere h, drugi a, trzeci z 4t e, piaty l ;- ) zawsze jak są to z tego nie wyrabiam
co do jego gry.. technicznie gra bardzo dobrze, ale jak juz sie wydrze... ile mozna ;/
Ostatnio zmieniony przez Onex 2006-10-11, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
w opisie...
-bledny adres strony klubu
-kilka literowek:P
-i brak mnie w skladzie... nawet plakatu nie umiecie przepisac:/ (ale oto mam najmniejszy zal:P)
dobra to na tyle, mam nadzieje ze chociaz poprawicie adres strony www klubu...