Było tak jak oczekiwałem - mega.
Do zobaczenia za rok mam nadzieje
Cytat:
A właściwie to dlaczego go nie ma? Przecież on w niczym nie przeszkadza, a tylko pomaga
Wlaśnie dlatego. My nie pomagamy.
Cytat:
Hehe burdelu takiego jak w aucie po ADM? Ale miałam sprzątania... i siedzenia, wycieraczki poprzypalane... oj nie będzie więcej palenia u mnie w aucie.
Dokładnie Kinia SB pomaga w załatwieniu czegoś na szybko nie trzeba za każdym razem zakładać osobnego tematu i do tego zastanawiać się w jakim dziale ma być założony temat
Co do samej imprezy było pozytywnie, b4 u Kingi bardzo udane było wesoło dzięki wszystkim obecnym Później na samej imprezie pozytywnie, muzyka na wysokim poziomie najbardziej podobał mi się set @lexa i Chris Bee Inni jakoś niespecjalnie przyciągnęli moją uwagę więc jakoś niespecjalnie się im przysłuchiwałem Ogólnie impreza zaliczona do udanych
Wasza wspólna robota Następnym razem po imprezie, najpierw na stacje, zbiorowe sprzątanie furki i do domu
Shadow napisał/a:
Dokładnie Kinia SB pomaga w załatwieniu czegoś na szybko nie trzeba za każdym razem zakładać osobnego tematu i do tego zastanawiać się w jakim dziale ma być założony temat
No właśnie! Np. Wpada Maniurka w sobotę wieczorem na forum i pisze w SB: „Za 3 godziny wybieram się na imprezę do Poznania i mam wolne miejsca, kto ze mną jedzie?” albo chciałabym się przywitać ze wszystkimi i życzyć miłego dnia SB zbliża do siebie użytkowników forum
Shadow napisał/a:
Co do samej imprezy było pozytywnie, b4 u Kingi bardzo udane było wesoło dzięki wszystkim obecnym
Jak to zawsze u mnie bywa Ale rzeczywiście było sympatycznie i wesoło Trochę osób się zjechało
Tylko przez to tempo picia drinków jakie sobie narzuciłam z racji tego, że o 22:00 trzeba było już być na miejscu – mam małe zaniki pamięci jeżeli chodzi o imprezkę nad Odrą i nie mam pojęcia jak to się stało, że się pogubiliśmy wszyscy. Po przybyciu na imprezę zrobiłam kilka kroków i nikogo już nie było. Wiem, że trochę czasu spędziłam z Agą i Amnesią na backstage a później odnalazłam zaledwie kilka osób z before party i dołączyłam do nich. Ale ogólnie impreza bardzo mi się podobała
No właśnie! Np. Wpada Maniurka w sobotę wieczorem na forum i pisze w SB: „Za 3 godziny wybieram się na imprezę do Poznania i mam wolne miejsca, kto ze mną jedzie?” albo chciałabym się przywitać ze wszystkimi i życzyć miłego dnia SB zbliża do siebie użytkowników forum
SB na Forum nie będzie
Ostatnio zmieniony przez MasS 2009-06-16, 16:16, w całości zmieniany 1 raz