Witam wszystkich mam dla was secik mojej produkcji zapraszam do zasysania i oceniania
Sprzęt: 1 X CDJ 100s + 1 X DN-S3500 + Mikser Technics SH-DJ1200
Nazwa: MaxDave promo set
Czas: 72 minuty
Waga: 65,7 MB
Jakosc: 128 kbps
Tracklista:
1. AvB feat Gabriel and Dresden - Zocalo
2. Karen Overton - Your Loving Arms (Andrew Bennett Remix)
3. Aalto - 5 (Original Mix)
4. Above & Beyond - Cant Sleep (Original Mix)
5. Giuseppe Ottaviani & MvL - Until Monday (original mix)
6. Salt Tank - Eugina (Michael Woods Remix)
7. ronski speed with stoneface and terminal - incognition (club mix)
8. Ronski_Speed_-_The_Space_We_Are__JohnO_Callaghan_Remix
9. Fred_Baker_And_Greg_Nash_-_Lunar_Eclipse
10. bolier_and_coenraad-mighty_ducks
11. Tiesto - Lethal Industry (Richard Durand remix)
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
nie no max, fajne kawałki - w większości trafiłeś w mój gust, technicznie poprawnie chociaż jest kilka błędów - ale nie chodzi o konie bo tego tu nie ma, raczej mógłbym doczepić się do tego że niektóre się nie zgrały... brzmieniowo, tonacja i robi się momentami bałagan ale sądzę że dla przeciętnego klubowicza który lubi trance a nie wciąga się w magię przejść będzie to zupełnie niezauważalne
Bax dzieki ze sciagnales secika przesluchales i oceniles !!!! dzieki bardzo za ocenke jestes tutaj jedyny ktory sie troszke poswiecil i docenil moj trud. postaram sie aby kolejne moje seciki byly juz tylko lepsze jeszcze raz wielkie dzieki