Już w najbliższa Sobotę w Opalenickim klubie wystąpi kolejna zagraniczna gwiazda.
Ty razem będzie gość specjalny prosto z Niemiec. Będzie to Steve Murano znany z takich produkcji jak Station, Passion, Fiesta i Do the right thing.
W ciągu swojej długiej kariery miedzy był rezydent w największej dyskotece w swoim rodzinnym mieście.
Jego znany utwór Station zajmował wysokie pozycje w niemieckim rankingu " Dance Charts " .
utwór stal się wielkim hitem nie tylko w Niemczech ale także na całym świecie.
Utwór w późniejszym czasie został wydany na płycie winylowej.
W raz z nim zobaczmy, Wam klubowczą dobrze znanego rezydenta technicznej sali czyli DJ Chemicala.
Postara się jak najlepiej supportowac i kończyć seta niemieckiego producenta
Już dziś zapraszamy wszystkich klubowiczów na występ Steve Murano w Luantic Oaplenica Club
Wsparcie udziela Amnesia.com.pl
Zagrają
Sala Techniczna:
STEVE MURANO (Niemcy)
Chemical (Resident)
Dobrze wiedzieć ze steve jest taki stary że od 90 lat działa na rynku muzycznym--Pade, czytaj 2 razy zanim coś wkleisz!! A pozatym impreza jak dla mnie była mega konkretna, niesądziłem że tyle ludzi będzie, ze będzie aka atmosfera, ze beda się bawić przy tak zupełnie odmiennych klimatach. Jesteście kochani
taa było mega dobrze Side coś o tym wie Dawno takiej atmosfery nie było mmm chyba najlepsza impreza w Lunaticu. Może właśnie klub powinien iść w kierunku stylu prezentowanego przez Steeviego ?:]
Chemik - super rozkręcił impreze - aż się nie chciało zejśc z parkietu mmmmm
nie powiem ... konkret impreza ze Setevem była. Jak najbardziej w moich klimatach tak więc klub opuściłem jak najbardziej zadowolony i pozytywnie naładowany