Już w najbliższą sobotę, 11 października 2008 opalenicki klub Lunatic odwiedzi kolejna wielka gwiazda. Tym razem będzie to Erwin Spitsbaard, znany również jako The Matrix czy Laguna. Oprócz niego za konsoletą klubu staną rezydenci.
Oto line-up:
- Erwin Spitsbaard
- Chemical
- Aquatic Simon
- Preig Domey
- Grinia & Miro
Start: 21:00
Wstęp: 21:30 (Panie do 21:30 wstęp FREE!)
Bardzo udana impreza!!
Matrix-pelen profi!!Potrafil przeplatac ambitne utwory z kawalkami "komercyjnymi".
Gratulacje dla rezydentow!!O taka impreze mi chodzilo!!Mysle ze wszyscy z klubu wyszli usatysfakcjonowani...przynajmniej muzycznie!!
Niestety w Lunaticu teraz nie byłem ale słyszałem Erwina już kilka razy i na pewno zagwarantował klubowiczom Lunatica mega zabawe
u mnie ten pan jest w czołówce
Erwin zagrał bardzo dobrze bawił się gatunkami jak na dj-a przystało hehe i co ważniejsze robił to wyśmienicie także było super. No i na jakiś czas była tzw."zamiana miejsc" na dużej sali także każdy znalazł coś dla siebie.
Ostatnio zmieniony przez Sky Contii 2008-10-14, 01:21, w całości zmieniany 1 raz