Droga do Utrchtu przebiegała bardzo spokojnie...w końcu od granicy cały czas autostradka i pare przystanków...
Zaparkowaliśmy sobie za Halami imprezy i poszliśmy zwiedzać...ja z ekipą poszedłem na Dworzec Głowny na jedzonko i do sklepów...fajną atrakcją był DJ na wejściu do sklepu hehe...ale grał iście nie w moim guście muzykę
Masa rowerów i rowerzystów! Sciezki rowerowe z pasami! Super ! bezpiecznie i w ogóle...światła na każdej krzyżówce...kierowcy kulturalni, ludzie życzliwi..
Impreza...
Full kolejka sie ustawiła pod wejściem...ale w środku byłem po 2 minutach ! Najpierw bramka, na której sprawdzali bilety...potem szafki na garderobę, a potem już tylko trzepanie na kolejnych bramkach i jesteś w 5 minut na imprezie!! Świetnie zorganizowane.
Hardstage - scena z kołem,które generowalo jak lampa plazmowa fajny efekt tej burzy przy ostrych dźwiękach...
Bas & Ram, Yves de Ruyter, Talla 2XLC i Dave202 ryli mózgi jak szaleni
Clubstage
duza hala z wiszącymi czerwonymi wstęgami ze sceną jak na zdjęciu...
Dazzle, Ro Van De Bueken, Bobina grali taką typową muzykę na rozluźnienie...hehehe...tam zawsze chodziłem odpocząć od Hard ale na krótko bo...
Mainstage
zatrzymywało na dłużej...ta Hala zrobiła na mnie takie wrażenie,że nadal jestem w szoku...3 x jak Arena chyba...Bary, Nintendo i inne gry hehe...robiła wrażenie...
Phynn, Sander van Dorn, Markus Schulz Paukl Oakenfold - każdy z nich zagrał świetne sety...Paulowi się pare razy konie wdarły,ale zagrał pięknie wręcz
Futurestage...http://img301.imageshack.us/my.php?image=obraz069ce4.jpg
Echhh...scena malutka...przesuwana raz w lewą strone raz w prawą...całość otoczona białą szmatką a wejścia wyciete
Menno De Jong, Gereth Emery - ładne transidła grali
Reszty z DJ's w Line-upie nie słyszałem...ale mówią, ze Gielen , Katana, Jean, Sergie Devant równie dobrze grali jak cała reszta...
naprawde minusów mało mało...praktycznie 0 !! bo ceny tylko moga Polaków straszyć
Ostatnio zmieniony przez gifus 2007-03-05, 22:53, w całości zmieniany 2 razy