No co ja widze Filip na urodzinkach klubu Blue...nic tylko pogratulowac :brawo:
A co do imprezki moze byc zacnie chociaz jak dla mnie slaby line-up...:(
imprezke zaliczam do jak najbardziej udanych, muzycznie W i Fatum zdecydowanie najlepsi, Abel nie zagrał a myślałem, że nie pamiętam Jego seta Levy ?? nic mi na ten temat nie wiadomo Mickey T. jeżeli chodzi o tego pana to mi się jego gra jak najbardziej podobała i z tego co pamiętam to miał chyba dobry kontakt z publiką, nie mogłem się wczoraj przyzwyczaić do tego lasera, zdecydowanie inna prezencja wewnątrz, oczywiście na korzyść szampan był bardzo dobry, normalnie jakoś nie lubie, ale wczoraj bardzo mi smakował, były te fajerwerki czy nie jak dla mnie były 2 minusy, czyli za dużo ludzi, ale to było wiadome, a drugi to za dużo ludzi agresywnych, przynajmniej ja takich widziałem, kilka osób chodziło i sami szukali zadymy, niestety 90% osób, które wczoraj poznałem to nie pamiętam pamiętam tylko, że było ich troche no i dodam jeszcze, że takim autokarem co wczoraj to jeszcze w życiu nie jechałem, to co tam się działo to wiedzą tylko Ci którzy nim jechali Brazylia oczywiście faworyt pozdros masakros