Już 1 Dzień Świa w Nowym Tomyślu, zostanie otwarty nowy lokal gastronomiczno - rozrywkowy Dragonteam'u.
Klub Mauritius dotychczas mieścił się w cyrkowym namiocie.
Dlatego zmieniał swoje położenie. Mauritius miesił się Bytyniu i Rosinie.
Tym razem Dragonteam postawił na obiekt murowany w centrum Nowego Tomyśla. Wyjątkowy wystrój z dwoma parkietami: OLD oraz HOUSE.
MAURITIUS Nowy Tomyśl ul.Komunalna 3
no ciekawe...moze sie tma wybiore kiedys po nowym roku...jelsi sie utrzyma...wybiera sie tma ktos...bo bym chcial uslyszec opinie na temat klubu ?? a zapomnialem przeciez dzis wszscy beda w LUNECIE niestety ja sie nei pojawie
No więc byłem wczoraj na otwarciu. Na początku byłem w szoku jak rzucili mi 15 zl za wstep... ale dobra wszedlem zeby sprawdzić co to za klub.
Klub składa się z dwóch sal. Wydaje mi, że są one zbliżone wielkością do siebie (są większe od małej sali w lunaticu). W obu salach na środku stoją filary przystrojone na palmy.
Pierwsza sala jest przyciemniona i grają mocniejszy House, Trance'u raczej nie było.
Druga sala natomiast jest oświetlona i lecą tam klimaty jak na małej sali w Lunaticu. Oświetlenie i nagłośnienie bez fajerwerków.
Obsługa barów była kiepska . Trzeba było czekać kilka minut aż ciebie obsłuża, nie dawali sobie rady z iloscia wydawanych "wspomagaczy" . Ceny nie takie złe natomiast:
*8zł za 50 ml Smirnoff'a z Sokiem
*10 zł za 50 ml Ballantine's z Colą
Odczucia co do kluby mam takie średnie. Nie ma nic co by go mogło wyróżnić spośród wielu innych. Zobaczymy może jak pójdę nastepnym razem to zmienie zdanie.
Koniec Relacji
Ostatnio zmieniony przez Pilar 2006-12-26, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Co do klubu mauritus jesli nie postawi na gwiazy (a jakos nie postawi) to pociagnie moze rok ale bedzie to wegetacja.. a co do imprezy wpuszczanie z dowodami w stylu dragon temu skonczylo sie na najmlodszej uczestniczce baletow w wieku 15 lat..
Ludzi full byly burdy przed klubem cpun spizgal spokojnie stojacego klubowicza(gdzie byla bramka??) oraz z tego co mi wiadomo poszlo lustro w srodku a co bylo tego przyczyna to nie wiem..
Muzyka jakas dziwna ajk na dragon team ktory znamy z COLOSEMU.
jakos nawet muza house mnie nie ciagnie do NT jezeli ktos mysli ze ten klub przetrwa dluzej niz rok to mu gratuluje za daleko od poznania za blisko do opalenicy - to jest problem tego klubu