W ramach Fridays Trance Nights w czerwcowy piątek zagra RONSKI SPEED.
Ten niemiecki DJ i producent rozpoczął swoją karierę w 1997 roku i szybko nawiązał współpracę z Euphonic.
Znany jest także jako Sun Decade - pod tym pseudonimem stworzył w ostatnich latach kilka znanych ścieżek i remiksów.
Jego płyty: "E.O.S.", "Iris", "2Day E.P.", "Asarja" (wspólnie z Mirco De Govia) oraz single Sun Decade:
"Follow You" i "I'm Alone" królowały w klubach i były grane przez takie gwiazdy jak: Paul van Dyk, Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul Oakenfold czy Above & Beyond.
Dwa lata temu wraz z duetem Stoneface & Terminal stworzył utwór „Incognition”, który stał się jednym z najpopularniejszych kawałków trance'owych granych w 2005 roku.
Ronski Speed grywał na wielkich inventach, m.in. dla 200 tysięcy fanów na Love Parade w meksykańskim Acapulco (Meksyk).
Wstęp: przedsprzedaż- 15 zł, w dniu imprezy 25 zł.
podobal mi sie wystep Ronskiego na trance xplosiona 06 napewno zjawie sie w vivce i mam nadzieje ze ten klub ozyje bo nyndza w tym 3miescie jesli chodzi o trancowe imprezy nad czym ubolewam
uroczasunrise, ja tez nadtym bardzo ubolewam jedyny klub gdzie lecial ostatnio trance w trojmiescie to gay club w sopocie heh ale tam niestety nie wybieram sie a z reszta i tak go zamkneli
Ronskiego slyszalem na imprezie Terminal'a z Sępólna grał pięknie, ale tego wieczoru i tak największy szał jak na mnie zrobił Shy Brothers formacja z Kanady prawie przez nikogo nie znana a grali świetnie
milo Cie poznać Witu
Mam nadzieje ze w Vivie beda te osoby ktore kumaja ta muzyke a nie spent malolatow nacpanych malolatow
Pozdrawiam i do zobaczenia przy okazji:)
wtedy bede chyba we Wroc bochcemy jechac na caly week do wroc Tiesto przy okazji haha oczywiscie zartuje z ta okazja:)
Obecnie mieszkam w Sopo na czas studiów
Heh Witu Ty tu tyle nie czaruj A Viva wreszcie zaczyna powracac do dawnych klimatów Jak będą dlaj zapraszali takie gwiazdy to widze przed tym klubem świetlaną przyszłość