Świat muzyki klubowej Amnesia.com.pl
Reklama | Sitemap | Kontakt 

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: MGr
2007-04-25, 00:49
08.04.2007 - Revolution @ Hala Arena [Poznań]
Autor Wiadomość

Mambix
User

Gatunek: House Music

Wysłany: 2007-04-08, 13:15    [Cytuj]

A ja w sumie dopiero przed chwilą zdecydowałem że tam pojadę. Mam nadzieję że dostanę jeszcze bilet. Jeśli ktoś ma jakieś info o tym to prosiłbym żeby się tym podzielił
Tak więc do zobaczenia :lol:
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

okocimek
User

Gatunek: trance...house...electro techno...dance

Wysłany: 2007-04-09, 15:05    [Cytuj]

było fantastyyyyyycznie !!! przynajmniej jak dla mnie... :] :lol2: :mrgreen:
tylklo troche ziiimno... szczególnie w przejsciu do 'browarni' ;) :[

ale dałam/dalismy rade do 7ej :]
;> :D2
Ostatnio zmieniony przez okocimek 2007-04-09, 15:06, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

kuna
User

Gatunek: shranz,hardstyle,techno

Wysłany: 2007-04-09, 16:19    [Cytuj]

Moja obszerniejsza relacja potem :D własnie ją pisze ...
ogólnie było średnio,. porównując z innymi imprezami na Arenie oczywiscie.
Pozdrawiam kilku ludzi z forum?

o 22 nie było nic ?

[ Dodano: 2007-04-09, 18:57 ]
Witam , Właśnie się lekko ogarnąłem. Cóż nie było może tak abym miał otwartą "jape" do teraz :) ... Ustrzegam sobie wady i zalety tej imprezki. Ale wiadomo inna Agencja , a jestem bardziej przyzwyczajony do Essence , i inne zmiany. Początek , miła i ładna kobieta wręcz płytke z Entrance , nie było mnie tam ale dzięki :) - niezła swoją drogą. Scena lepsza niz na tym projekcie które ukazało eftebe. ale mniej więcej takie wyobrażenie miałem w głowie :) . Skromny Meeting eftebe , dosłownie była nas tam Garstka , ale i tak było głośno :) Z tego co zauważyłem za dużo ludzi nie było. Ciasnotka w Centrum parkietu na średnim poziomie , jak zwykle kultura - > butelki ,fajki (koleś omal mnie nie przypalił). No i Płatne kible - norma. wizualizacje : _ ?! hmm dobre piękne były te kulki dyskotekowe to się uśmialiśmy :) scena niczego sobie < jak zwykle kupa plazmy swiatel i laserow _ na +
Kilka słów na temat oprawy Dj. -
Mike Wind - spokojnie początek , potem troszke mocniej , mało go słuchałem w sumie więc za dużo nie powiem.
Fafaq - jestem pod wrażeniem , Nowa twarz mdt i dla mnie jak najbardziej na + . Zagrał mocnymi brzmieniami , typowo trafił w mój gust. Bawiłem się przeszło pół seta.
Orjan Nilsen - Na tym secie częściowo tez mnie nie było ale widziałem początek. Set Delikatny ale i nie zabrakło hałasu:
Simon Patterson - piękny set - stawiam go w pierwszej 3-jce bez wątpienia. Wypociłem się co nie miara. Potem tylko przesiedziałem Live - Act Dogzilli - nie lubię liveactów i tyle :)
Johan Gielen - co tu dużo mówić krótko i na temat - poskładał publike , kontakt z publiką jak zwykle. Set cały przebalowałem na parkiecie. Pod koniec jakieś old - dobrze rmx tracki. Ogólnie wielkie GooD! po jego występie nagle pustki ?! Widać że wiara czekała na niego....
Leon Bolier- Odspadka po Gielenie. Oglądałem jego występ i końcówką także nie żałował sobie mocnymi brzmieniami. nie mam się czego doczepiać. Może tylko do tego że zapodał "Kaczki" :)
Richard Durand - Mistrz w swoim fachu. Miał swoje zadanie i je wykonał. to co chcieliśmy usłyszeć usłyszeliśmy -> Kawałki The Prodigy np. Myślalem że nas tam rozniesie :) W SKRÓCIE THE BEST SET. W moim przekonaniu pocisnął maxxx.
Mike Koglin - Początek dobre nuty , szok. Nie myślalem że zagra tak dobrze. Musiałem niestety zwijać na pociąg na PKP , Szkoda że nie zostałem na całym występie. Mimo woli mimo sił :) .
Ciekawi mnie jak wypadł Kris i Jay Bae , chociaż zdecydowanie wole tego 2.
Podsumowując zabrakło mi czegoś w tej imprezie. Nie narzekam bo za te pieniądze Rewelacji na Revolucji nie będzie :) .
[Profil] [PM] [E-mail]

bartek_mdt
User

Gatunek: House
Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-04-09, 20:41    [Cytuj]

kuna napisał/a:
Ciekawi mnie jak wypadł Kris i Jay Bae

Ci co nie słyszeli seta Krisa i Żaby niech załuje .. Chłopacy sie tak dobrze bawili , ze to koniec :) ) do tego show BOSKIEGO GREGOREGO :D

kuna
User

Gatunek: shranz,hardstyle,techno

Wysłany: 2007-04-09, 21:36    [Cytuj]

bartek_mdt, slyszalem :D mata ponoć z neigo niezla była :D
i do tego ma wystąpić jako pierwszy na sunrise ...
prawie jak marco v .... prawie robi wielka rozncie :D
[Profil] [PM] [E-mail]

Jabzo
User

Gatunek: house&trance

Wysłany: 2007-04-09, 23:09    [Cytuj]

impreza zdecydowanie udana pod kazdym wzgledem, MDT rosnie w sile z ogromnym impetem... i tak trzymac bo dobra konkurencja na rynku jest potrzebna spodziewalem sie dobrej imprezy i taka wlasnie byla, wizualnie ok bardzo kolorowo i cieplo, muzycznie konkretnie tak jak liczylem ludzi w sam raz chociaz na poczatku troszke malo bylo ale przybylo odpowiednio

oczywiscie zdjecia, niemal 500 fotek na www.fotoplay.pl

pozdrawiam

Mambix
User

Gatunek: House Music

Wysłany: 2007-04-10, 00:50    [Cytuj]

Ja również uważam że impreza naprawdę bardzo udana. Wystrój i wizualizację robiły naprawdę fantastyczne wrażenie. Muzycznie nie bardzo mogę oceniać ponieważ gustuję bardziej w Housie, no jak dla mnie to trochę za ciężkie klimaty, co nie oznacza że złe. Bo naprawdę było konkretnie.

Foto oczywiście również u Nas. Oto mały przedsmak tego co dla Was mamy 8)

Pozdrawiam wszystkich, których udało mi się poznać no i oczywiście wszystkich tych, których już znam.

VirtualAdmin
VIP

Gatunek: Trance, House
Skad: z klubu

[ ODPOWIEDZ ]