Impreza jak najbardziej udana .. Morillo numer jeden.
Najlepszy sety:
* Morillo - jego pierwszy występ w polsce, specjalnie dla niego pojawiłem się na tej imprezie, wyśmienity set.
* @lex, Carrsten Hell i Inox;)
większość czasu spędziłem na bocznej scenie czyli pod namiotem bo tam mi się bardzo podobało
Lawrence i Morillo zdecydowanie numerem 1 jak dla mnie.
Tiesto nic ciekawego nie zaprezentował ale tego sie spodziewałem, on gra dobrze tylko na ,,swoich'' imprezach. Tiddey również świetnie chociaż nie mogłem być do końca na jego secie... bynajmniej godnie zaprezentował Polskę
Alex MORPH tez dobrze, chociaz jak dla mnie to jakos tak dziwnie... ale z koszulką dał radę
Wizualizacje w porządku tylko na secie Lawrenca reklama Sensation powtarzała się conajmniej 5 razy pod rząd. Lasery dały radę, fajerwerki też chociaż tych kołobrzeskich nie przebiły. Nagłośnienie jak najbardziej na plus, chociaż w trakcie seta Tiesto zaczęło charczeć, na szczescie tylko chwilowo.
Kolejek po piwo i do WC praktycznie nie było, pogoda dopisała
Impreza naprawdę udana
Morillo zagrał fajnie, aczkolwiek większość jego seta przegadałam popijając piwo:]
Alex Morph - ciekawie podobało mi się.
Co to Tiesto...trochę się zawiodłam, no cóż... btw. słyszeliście, że zagrał kawałek Henshy?
Aha, czy ja wyglądam na taką, która wie gdzie można dostać tablety? chyba z 5 osób mnie pytalo o koła ;/ blee.
temat m inie obcy bylem zoabczylem sprawozdanai wam nie przedstawilem wiec powiem cos od siebie impreza moze byc popisali sie 2 scenami fajnie to bylo akurat si ! co do Tiesto no bez owijania w bawelne ostatnie 5 min tak reszta nie przereklamowany toszku to juz Tidey wiecej pokazal o E.M nie wspomne. Duzo ludzi fajnie Policja upierdliwa wielki minus. Coz najlepszy to byl sklep Tiesto i te ceny <hahaha> zal.pl !! Czekamy co bedzie w przyszlym roku ale przyznam ze sie wybawilem ... doborowe towarzycho to i czas sie milo spedzalo !