6 czerwca 2009 na Torze Poznań odbędzie się druga polska edycja jednego z największych festiwali muzyki klubowej na świecie - Global Gathering.
Rekordowa w Polsce ilość scen, światowa czołówka DJi - tak zapowiada się to niesamowite wydarzenia.
Poniżej prezentujemy podział scen oraz line-ip imprezy:
Global Main Stage:
Above & Beyond
Groove Armada (DJ Set)
Axwell
Kosheen (Live)
Junkie XL (Live)
Micky Slim
WaWa
DJ W
Godskitchen Trance Arena:
Menno de Jong
Matt Darey
Kyau & Albert
Joop
Leon Bolier
Orjan Nilsen
First State
Sebastian Sand
Second Mind
Dragon
Next DJ
Electro House Arena:
Mark Knight
Benny Benassi
John Dahlback
Josh Gabriel
Martijn Ten Velden
Lucca
Inox
Andrew Sommers
Pete Overman
DJ Mag Techno Arena:
Dubfire
Josh Wink
Umek
Felix Krocher
David Squilace
Carla Roca
Marcin Żyski
Peter Pain
Poziom X
Hardstyle Arena - The Sound of Q-Dance :
Lady Dana
Luna
Fausto
Balistic
Coone
Panic
Profyler
Stephane aka Stephy
MC V
Radial Playerz
ResQ
Cue Factor
Open Air Terrace:
Aphrodite
Grooverider
DJ Hype
Breakbeat Propaganda
Switch
Chillout Zone:
Elmar Strathe
Christopher Gruning
?
Global Deluxe Arena:
Maxx
Gregory
Venti Otto
Charlie
Insane
Pete Overman
U-Nick
Dap
a czemu to forum takie cichutkie?? tyle ludzi ejdzie na ta impreze a tu zadnych komenatrzy?? ludzie obudzcie sie!!! ja juz doczkeac sie nie moge, szczegolnie wiedzac ze poprawia bledy z 1 edycji
a czemu to forum takie cichutkie?? tyle ludzi ejdzie na ta impreze a tu zadnych komenatrzy?? ludzie obudzcie sie!!! ja juz doczkeac sie nie moge, szczegolnie wiedzac ze poprawia bledy z 1 edycji
no właśnie też się dziwie, aż nienormalne jest to, że tak mało osób pisze o tym wydarzeniu, to jedno z największych wydarzeń tego lata
no właśnie też się dziwie, aż nienormalne jest to, że tak mało osób pisze o tym wydarzeniu, to jedno z największych wydarzeń tego lata
Raczej nie lata Wiosnę mamy kolego I jeszcze przez miesiąc mieć będziemy
A co do imprezy to szaleństwo jakieś! Osiem scen? Przecież to zwariować można!
Nie, jak dla mnie to zdecydowanie za dużo i niepotrzebnie, ja to bym ogłupiała na takiej imprezie. Całą noc by było latanie między scenami i zastanawianie się co się w tym czasie dzieje na pozostałych i czy może tam nie jest lepiej. Już na Amsterdamie było za dużo
Dwie w zupełności wystarczają
jak dla mnie impreza boska muzycznie ;] coś pięknego ;p się natańczyłem i wyskakałem z wszystkie czasy ;] a tak poza tym .. namiot q-dance ;p dla mnie wielkie wow ;] zajebista scena .. i w ogóle najlepszy namiot na drugiej polskiej edycji Global Gathering ;] Q-dance rządzi ! ;p hehe
a tak pozatym .. w reszcie namiotów nie było rewelacji .. zwykłe proste wystroje .. ale mimo to muzyka wszystko nadrabiała ;p scena główna ;p bardzo przypominająca scenę z zeszłego roQ ;] nie licząc oczywiście wystroju i oświetlenia które było za artystą ;] a reszta scen ? zwykłe i proste ;p heh
szkoda tylko że pogoda spłatała figla i niektórych artystów występów nie bylem w stanie wysłuchać .. ale jak to się mówi .. to jest wada niezależna od organizatorów ;]
imprezę oceniam na plus ;] za tą piękną muzykę .. namiot Qdance i niektóre takie elementy jak długi namiot piwny .. więcej stoisk z gastronomią .. maty ..
minusami to jest brak rewelacji w wystroju .. pogoda ;]
ocena imprezy 8/10 ;]
sety wieczoru ?
1.Kyau & Albert
2.Above & Beyond
3.Fausto lub MC V ;]