Klub o bardzo intrygującej nazwie Promil w miejscowości Borów Wielki pragnie zaprosić wszystkich klubowiczy na Wielkie Otwarcie po wakacyjnej przerwie !!!
Przyjdź, odwiedź dyskotekę oraz baw się... a nie pożałujesz !
Dla wszystkich, którzy tego dnia zawitają do klubu przewidziane są mega atrakcje takie jak:
• Promocje na barze
• Drink imprezy po 5zł
• Konkursy z nagrodami
• oraz wiele, wiele innych
• Wstęp: 5zł, a po 21:00 - 8zł
Wszelkie informacje i rezerwacje pod numerem telefonu: 886 770 760
Chyba było zamknięte z powodu otwarcia:P A tak powanie ponoc remont byl i dyskoteka jest odmieniona. Bedziemy prawdopodobnie w sobote to sie dowiemy wszystkiego
Witam pewnie ze bede w końcu normalny i sprzyjający konkretnej muzyce klimat z tego co mi wiadomo publiczność Promila nie jednokrotnie pokazała jak się można zajebiście bawić mam nadzieje ze i złośliwi sie przekonają ze Hawana nie była maks tego co można zaprezentować i można zmienić repertuar właśnie w Promilu to zaprezentujemy ja jak i cała Załoga OSG przy współpracy oczywiście z najlepszym serwisem amnesia.com.pl
Tak wiec do zobaczenia w Sobote
Ja jestem pewna ze Promil zaskoczy wszystkich i wszystkie imprezki bedą udane i najlepsze Przez dwa miesiące wspolpracy z Pelą nad morzem w Heinekenie i z reszta chlopaków z OSG moge dać gwarancje nalepszej zabawy Dlatego w sobote też jestem na tej imprezce mimo ze mam kawałek drogi ale oplaca sie tam byc i zapraszam serdecznie wszystkich. Pozdro dla Peli , Sieksa, Karola i całej reszty. Do zobaczyska w sobote Kudłata
Ja tylko dodam ze 2 dni temu dostalismy oficjalne zaproszenie na otwarcie tego jak wiadomo niesamowitego klubu z czego bardzo sie cieszymy. Dodam takze ze klub zostal wyremontowany, zostalo zamontowane najlepsze naglosnienie w wojewodztwie lubuskim a takze duza ilosc oswietlenie typu ruchomych glow, telebimow i laserow. Zaden opis nie pokaze tego co moze wam zaoferowac ten klub dlatego zapraszam serdecznie na te wielkie wydarzenie.
Przypomne tylko ze Brygada RR w skladzie Ryba & Rysiu takze bedzie obecna i dodatkowo bede tam robil fotorelacje, ktora ukaze sie juz w niedziele wieczorem.
Zapraszam wszystkich klubowiczow i forumowiczów.
Pozdrawiam Wortal Amnesia.com.pl
Piwko koniecznie w Promilu m@uron Co do sprzętu Rysiek ma racje, Nagłośnienie i oświetlenie z najwyższej półki co prawda nie jest aż tak głośno jak w dyskotekach masowych typu protektor ale zapewne głośniej jak w klubach zielonogórskich i dużo przyjemniejsze dla ucha. wszystko jest tak wyliczone żeby klienci na parkiecie byli usatysfakcjonowani co do brzmienia, czystości i potężnego Basu, za to klienci przy barze swobodnie mogli się porozumieć ze ślicznymi i profesjonalnym Barmankami. A to dopiero początek... do jutra:)
Nooo! bylo grubo, i dlugo, impreza trwala do 5 rano mam nadzieje ze nasi goscie dojrzeli baner reklamowy zapamietali adres strony i wypowiedza sie na temat imprezy. Dzieki oczywiscie dla Rysia oraz Ryby za fachowa obsluge imprezy pozdr.