Zapewne większość z Was z wielkim napięciem oczekuje oficjalnych wieści na temat line-up’u tegorocznego show Sensation Wicked Wonderland .
Czwarta polska edycja tej niesamowitej imprezy odbędzie się już 03 października we wrocławskiej Hali Stulecia.
Czas najwyższy odsłonić wszystkie karty. Organizator imprezy agencja MSM Events w dniu dzisiejszym oficjalnie potwierdziła wszystkich artystów głównej sceny Sensation.
Muzyczną podróż 3 października rozpoczną DJ’e teamu ID&T jako warm-up. Oprócz zapewne dobrze Wam znanych artystów, wystąpi również tajemniczy Mr White. Będzie to DJ niespodzianka, który zgodnie ze strategią ID&T ma być elementem muzycznego zaskoczenia.
Typów było wiele, niektóre z nich trafione, inne nie do końca. Jedno można powiedzieć na pewno – każdy znajdzie coś dla siebie! Już niedługo spodziewajcie się wywiadów z artystami Sensation.
Opening set - WARM-UP DJ
ERIC E
FEDDE LE GRAND
SEBASTIAN INGROSSO
MR WHITE
RICHARD DURAND
Impreza rozpocznie się o 21.00 i potrwa aż do 6.00 rano!
Otwarcie bram: 19.00
BILETY!!!
Bilety na tegoroczny show we Wrocławiu 3 października dostępne są w internecie:
standard - 239 PLN
golden ticket - 400 zł
deluxe ticket - 650 zł
21.00 warm-up
22.30 ERICK E
23.50 FEDDE LE GRAND
01.20 MEGAMIX
01.40 MR WHITE
02.40 SEBASTIAN INGROSSO
04.30 RICHARD DURAND
06.00 Koniec
plus MC GEE LECH Stage
19.00 Jacob
20.30 Next DJ
22.00 Mike Wind
23.30 Second Mind
01.00 Dap
02.00 Charlie
03.00 Venti Otto
04.30 Christopher Grüning
06.00 Koniec
Red Tent Stage
20.00 Messin
21.00 Housewives
22.00 Elite Sound
23.30 V_Valdi
01.00 u-nick & D’Vision
02.30 @Lex
04.00 Scare Face
05:00 Koniec
Taka mała informacja dla tych którzy jeszcze nie wiedzą. Ale coś mało osób się wybiera z forum widzę. Ehh... kurcze ja akurat w ten weekend mam zjazd i będę we Wrocławiu, ale spore wydatki ostatnio sprawiły, że niestety nie będę mogła sobie pozwolić w tym roku na tę imprezę... Chociaż wezmę na wszelki wypadek białe ciuszki, może znajdę gdzieś te dwie i pół stówki albo jakiś bilecik
Slasher ma do sprzedania, moze sie dogadacie co do ceny?, ponegocjuj:D
slasher napisał/a:
O proszę, chyba się dogadamy z Maniurką
Hehe to ja zaczynam negocjacje Proponuję 10 zł Co Ty na to?
Heh a tak szczerze to właśnie jestem w trakcie przeprowadzki do stolicy i ta Warszawa zdarła ze mnie całą kasę, także najpierw muszę sobie tam pracę znaleźć a później zacznę imprezować. No, ale jakby nie było to będę w ten weekend we Wrocławiu, więc jakby ktoś chciał mnie zabrać to ja bardzo chętnie
Ryba napisał/a:
Ja Wiem natomiast jedno ze brygada RR standardowo sie pojawi
Aj fajne imprezki z Brygadą RR, jak sobie przypomnę rozpoczęcie sezonu w Leśnej to aż się łezka w oku kręci, ale cóż… czasem trzeba odpuścić.
Ostatnio zmieniony przez Maniurka 2009-09-30, 00:41, w całości zmieniany 1 raz