Już 3 marca 2007 kolejna niezapomniana impreza w legendarnym klubie Ekwador w Manieczkach. Tego dnia świętować będziemy Dzień Kobiet, nie zabraknie także czegoś dla panów. Gościem specjalnym imprezy będzie Denis Vakulin !
Specjalnie dla Was klub Ekwador przygotował kolejną mega impreze, która już 3 Marca przyniesie ponownie nie zapomniane wrażenia. Z okazji tego wyjątkowego święta pragniemy zaprosić wszystkie kobiety do spędzenia tego wieczoru w klubie Ekwador, w ten dzień swoje urodziny obchodzić będą DJ Insane oraz DJ Tiddey. Wieczór swoim występem umilą najlepsi w Polsce tancerze z grupy Bad Boys oraz tancerki z grupy Bad Girls.
Line UP
* DENIS VAKULIN
* DJ Tiddey
* DJ Insane
* DJ Ronald De Foe
* DJ Blade
* DJ Bream
* DJ Radeck
Spotkanie forumowiczy klubu Ekwador 3 Marca 2007 !
Kochani już wielokrotnie próbowaliście, się spotkać w klubie Ekwador, wszyscy
znajomi, jak jedna rodzina, forumowicze klubu Ekwador. Już 3 Marca
klub Ekwador postanowił zorganizować oficjalne spotkanie tych
najwierniejszych i najbardziej aktywnych forumowiczy, uważamy, że godzina
24:00 będzie najbardziej odpowiednia, wszyscy zdążą i miejmy nadzieje,
że przybędą, lokalizacja: pizzeria pomiędzy dużą a małą salą.
Przygotowaliśmy niespodzianki dla uczestników spotkania płyty z setami
z IX Urodzin oraz małą butelkę szampana dla każdego.W ten sposób chcemy
pokazać jak ważni jesteście dla klubu i uczcić kolejne lata spędzone razem.
Będzie czas aby podsumować odbyte imprezy oraz porozmawiać o planach
na najbardziej oczekiwaną imprezę tego roku Amsterdam Dance Mission
2007.Będziecie mogli podzielić się swoimi propozycjami oraz pomysłami.
W dodatku dla najaktywniejszych osób forum czeka darmowa wejściówka.
(lista osób, które otrzymują darmowe wejściówki znajduje się na
www.ekwador.fora.pl w dziale news/[3.03.2007] Dzień Kobiet - Klub Ekwador)
Powoli dochodze do siebie po tej imprezce. Bylo kozacko, a Insane jest kozak sam w sobie Ludzie go uwielbiają. Impreza udana w 100%, choć były głosy, że frekwencja nie taka. Przynajmniej nie bylo tłoku. A ten cały występ Bad girls to jak dla mnie rozbił impreze.
Pozdro dla wszystkich poznanych. A w szczególności do młodego, gdyby nie on to pewnie bym nie miał jak przyjechac.
hehe a ja do domu dopiero dotarłem o 13:00 ale podroz... nie pytajcie
A impreza tradycyjnie niezapomniana bedzie Było Cudooownie No i poznałem Basie i Maćka (Maciek to czubek, mowie wam:P)
a i własnie sobie słucham tej płytki z setami z tymi płytami u mnie to tez była historia co nie maciek?:P a na koniec została mi tlyko jedna mam nadzieje ze ty znowu gdzies nie posiałeś
Ostatnio zmieniony przez lukaszl1 2007-03-04, 14:34, w całości zmieniany 1 raz